Sokerimassa Maroon Brown 250g Fun Cakes

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 4,50 450
Määrä: kpl
FunCakes paransi jo ennestään huippua tuotettaan, kaulittavaa sokerimassaa! Uuden ja parannetun reseptin ansiosta sokerimassa on nyt tiukempi, joustavampi ja tasaisempi kuin aikaisemmin. Sokerimassaa on helppo käsitellä kaikissa olosuhteissa, myös lämpimämmissä ja kosteassa. Lisäksi sokerimassaan on saatu uuden reseptin myötä lisää lujuutta joka estää sen murtumisen, repeytymisen ja rikkoutumisen.

Uuden paremman joustavuuden ansiosta sokerimassasta on helpompi työstää erilaisia malleja ja muotoja. Sokerimassa voidaan kaulita hyvin ohueksi.

Uuden reseptin myötä sokerimassasta on saatu kaikille sopiva, aloittelijasta ammattilaiselle!

FunCakes sokerimassa Maroon Brown on ruskea sokerimassa ja siinä on herkullinen vaniljan maku. 

Pyöreän normaalikorkuisen ja noin 24/26cm halkaisijaltaan olevan kakun kuorruttamiseen tarvitaan noin. 600 grammaa sokerimassaa. 

Käyttöohje:
Vaivaa sokerimassa käsissä noin 1 minuutti, kunnes se on sileä ja joustava.
Levitä työskentelypinnalle hieman tomusokeria ja kauli tasaiseksi (2-3 mm paksu). Käännä massaa kaulimisen välillä.

Ainesosat: sokeri (80%), glukoosisiirappi, kasvirasva (palmuydin, palmu), vesi, kosteudensäilyttäjä: E422, sakeutusaine: E415, E466, luonnollinen aromi, säilöntäaine: E200, happo: E330, väri: E102, E129, E130 .  Värit E102, E129: voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja heikentää tarkkaavaisuutta. Voi sisältää jäämiä: mantelista.
Tämä tuote on Halal, Kosher D ja gluteeniton (NL-090-008) sertifioitu. Funcakes sokerimassa sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.
 
 
 
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.