Info

Hei!

Kiva huomata, että olet kiinnostunut meistä myös yrityksenä. Joten tässäpä sinulle pieni tarina JuhlaXista!

 Elettiin vuosia 2006 - 2009, jolloin olin saanut jo muutamat lasten ristiäisjuhlat ja syntymäpäivät järjestää omille muksuille. Olin todella innokas järjestämään juhlia eri teemoilla ja monesti teemat imaisivatkin minut täysin mukaansa. Sitä askarreltiin ja leivottiin kaikenlaista viikkoja/kuukausia etukäteen ja juhlia edeltävänä yönä usein uni jäi vähiin. Kaikki kietoutui sen valitun teeman ympärille. Leivonta- ja juhlatarvikkeita ei vaan meidän kylältä löytynyt juuri. Leivontatarvikkeet olivat markettien tarjonnan varassa ja silloinen Tiimari oli ainut paikka josta löytyi juhlatarvikkeita.

  Muistankin suunnitelleeni pitkään ja hartaasti eräitä merirosvosynttäreitä ja kun vihdoin pitkän odotuksen jälkeen juhlat oli jo melkein käsillä (viikko), niin kävimme vastaavissa merirosvojuhlissa vieraana. Ne samat kattaustarvikkeet, ne samat kaverilahjapussit, ne samat kaverilahjat ja se pettymys, kun ne samat juhlijat tulisivat meille viikon päästä, juuri samanlaisiin juhliin. Muttako eihän siellä Tiimarissa muuta ollut tarjolla....

  Seuraaviin juhliin uskaltauduin jo etsimään nettikaupoista leivonta- ja juhlatarvikkeita, eihän kauppoja montaa ollut, tai en minä ainakaan löytänyt! Mutta ne tarvittavat kaksi löytyi, toisesta löyty leivontatarvikkeet ja toisesta juhlatarvikkeet ja molemmissa oli maininta että heiltä voisi myös saada tuotteita jälleenmyyntiin.....

  Siitä se ajatus sitten lähti pyörimään, että olisipa ihan huippu juttu jos täällä olisi tuollainen pieni erikoisliike, jossa olisi yhdistettynä nämä kaksi toisiinsa niin oleellisesti liittyvää aihetta. Voisiko sellainen täällä menestyä? Juhliahan on vaikka ja mitä: ristiäisistä hautajaisiin ja kaikkea siltä välitä ja joka päivä on jonkun syntymäpäivä. Ja sittenhän sitä ajatusta lähdettiin viemään etiäpäin, etsimään lisää yhteistyökumppaneita, tekemään laskelmia ja  liiketoimintasuunnitelmaa, etsimään rahoitusta, irtisanoutumaan vakituista työsuhteesta ja heittäytymään yrittäjäksi. Ja niin sitä loppuviimein Kemin myymälän avajaisia juhlittiin 26.11.2009.

  Verkkokauppa tuli mukaan aika pian ja se avattiin 6.1.2011. Alussa meillä oli käytössä erikseen verkkokauppa ja myymäläkassa. Ne eivät keskustelleet keskenään olleskaan ja aina kun myimme jotain Kemin myymälästä, oli ne tuotteet vähennettävä käsin myös nettikaupasta. Tuotteet oli perustettava molempiin järjestelmiin erikseen eli kaikki työ oli tehtävä aina kahteen kertaan.  Mutta se oli mukavaa kaikesta huolimatta. Nettitilauksia kerätessä ja pakatessa oli palkitsevaa huomata, kuinka asiakkaatkin olivat sitoutuneet tilaamiensa teemojen ympärille ja kuinka niitä täydennettiin esim. yksivärillä jutuilla. Monta hyvää ideaa olenkin saanut asiakkaiden tilauksista. Vuonna 2013 kuitenkin vaihdoimme ja yhdistimme myymäläkassan ja verkkokaupan saman alustan alle.
 
  Syksyllä 2012 laitoimme foliopainokoneen, jolla voimme painaa yksilöllisiä ihania servettejä: niin ristiäisiin, rippijuhliin, ylioppilasjuhliin, häihin tai vaikkapa yrityksille servettejä firman logolla. 
 
  Käsillä tekemistähän tuo kakkukoristeiden ja leivonnaisten näpertely on ja juhlasomisteiden valmistus hyvin pitkälti myös askartelua. Joten askartelutarvikeet olivat luonnollinen lisäys valikoimiimme myymälän laajennuksessa huhtikuussa 2015. Askartelutarvikkeet olivat kuitenkin haastava tuoteryhmä myytäväksi ja palasimmekin juurillemme helmikuussa 2019 kun Kemin myymälä muutti jo alkuaikoinani haaveilemaan tilaan Monikulmaan. 
 
  Tällä hetkellä toukokuussa 2019 myymme siis leivonta- ja juhlatarvikkeita sekä meillä painettuja servettejä. Isossa myymälässämme voimme suunnitella asiakkaidemme kanssaan yhdessä ikimuistoisia juhlia. Kiitosta ja ihastusta ovat aiheuttaneet useat mallikattauksemme, joita voit ihailla myymälässämme. Tuotteemme ovat selkeästi esillä ja asiakkaillamme on tilaa liikkua myymälässä. Voimme muistella nyt jo 9-vuotta täyttävien pikkuasiakkaidemme  juhlia vuosien varrelta aina ristiäisistä alkaen.

  Teemme työtämme edelleen rennon letkeällä meiningillä ja turhista nipottamatta, asiakaslähtöisellä asenteella. Runsaasti kiitosta olemme saaneet ripeästä toimituksesta! Ja edelleen kaikki verkkokauppatilaukset kerätään Kemin myymälän hyllyiltä!

Kiitos ajastasi!

-Melli