LaDot kivileimasin S kilpikonna

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 5,90 590
Määrä: kpl
Oletko aina haaveillut näyttävistä tatuoinneista mutta et halua niitä ikuisesti ihoosi? Nyt voit helposti ryhtyä itse taiteilemaan näyttäviä väliaikaisia tatuointeja LaDot leimasimien avulla. Voit leimata aina aiheeseen sopivia kuvia.

LaDot pienellä kilpikonna kivileimasimella leimaat helposti kuvan ihoosi. Leimasimen lisäksi tarvitset tyynyn ja musteen. 

Ohjeet väliaikaisen tatuoinnin tekoon:
Mitä kuivempi iho on levityksen aikana, sitä kauemmin tatuointi pysyy iholla.

1. Ravista huollellisesti väriainetta ennen mustetyynyn täyttämistä. Käytä pienelle mustetyynylle ½ putkea ja isoa mustetyynyä varten ¾ putkea.
Älä käytä kaikkea mustetta, muuten tyyny kastuu liikaa. Säilytä loput myöhempää käyttöä varten, jotta voit täyttää mustetyynyn, kun se kuivuu hieman.

2. Odota yksi tunti mustetyynyn täyttämisen jälkeen ennen käyttöä. SULJE mustetyyny aina HETI käytön jälkeen tai se kuivuu (15 sekunnin sisällä).

3. Puhdista iho voideella tai alkoholilla ennen leimaamista. Vältä paikkoja, joissa vaatteet hierovat ihoa vasten.

4. Käännä kivi mustetyynyn päälle, älä työnnä, tai muste tulvii kiven. Uudet kivet ovat kuivia. Ennen käyttöä, käytä kiveä pari kertaa mustetyynyn päälle.

5. Kun nostat kiven tyynyltä, aseta se suoraan ihollesi, älä paina kivellä. (tatuointi kuivuu 10 sekunnissa.)

6. Voit koristella tatuointiasi värillisillä linerillä, strasseilla. 

Käytä tatuoinnin poistamiseen vauvaöljyä tai meikinpoistoainetta. Suihkun jälkeen taputtele ihoa. Pidä tatuointi öljyttömänä. Kaikki tuotteemme ovat vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä silmien lähellä.
Lapsille käytettäväksi vain aikuisen valvonnassa.

Olipa sitten juhlissa, festareilla, rannalla niin  LaDot personoi tyylisi. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.