Nordic Ware, Crystal Cut kahvikakkuvuoka

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 47,90
Määrä: kpl
Leivo kahvipöytääsi täydellisesti vieraat häikäisevä kahvikakku tällä laadukkaalla Nordic Waren Crystal Cut vuoalla. Tyylikäs vuoan koristelu päästää sinut helpolla kahvikakun koristelussa,  sillä tämä ei mitään muuta koristetta kaipaakkaan. Herkullisen kahvikakun reseptin löydät vuoan kääreestä englanniksi.

Nordic Waren laadukkaat kahvikakkuvuoat on valmistettu valualumiinista. Muottivalun ansiosta vuoan pohjassa eikä torvessa ole saumoja. Näin ollen vuokasi ei koskaan vuoda uunipohjalle. Vankan ja paksun alumiinikerroksen ansiosta kakkusi paistuu tasaisesti. 

Nodic Waren Crystal Cut kahvikakkuvuoka on viimeistelty ulkopinnalta upealla kiiltävällä kultaisella pinnoitteella ja vuoan sisältä löytyy tuttu harmaa pinnoite.

Kahvikakkuvuoan käyttöohjeet:

 - Pese vuoka käsin ennen ensimmäistä käyttöä ja käytön jälkeen lämpimällä miedolla saippuavedellä. Pitkäaikaista liotusta ei suositella.
 - Ennen jokaista käyttöä sivele vuokaan huoneenlämpöistä voita ja jauhota jauhoilla tai kaakaolla riippuen kakustasi. Leivontaan tarkoitettua vuokasprayta voit myös käyttää.
 - Vuoassa voit käyttää haluamaasi reseptiä, täytä vuoasta aina korkeintaan 3/4 jotta vältyt ylivuodolta.
 - Metallisia työvälineitä, hankaustyynyjä ja hankaavia puhdistusaineita ei tule käyttää vuoan kanssa.
 - Suosittelemme kakun jähdyttämistä vuoassa ennen kumoamista noin 10min paiston jälkeen.

Tiesitkö, että Nordic Waren vuuilla on ikuinen takuu.

Nordic Ware Crystal Cut kahvikakkuvuoka,  vuoan vetoisuus 2,3 litraa, materiaali:valualumiini. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.