Uusi
  • Sokerimassa Honey Gold 250g, vaniljan maku FunCakes
  • Sokerimassa Honey Gold 250g, vaniljan maku FunCakes
  • Sokerimassa Honey Gold 250g, vaniljan maku FunCakes

Sokerimassa Honey Gold 250g, vaniljan maku FunCakes

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 3,50 350
Määrä: kpl
FunCakesin uusissa sokerimassa -väreistä,  Vuoden 2023 väriksi on valikoitunut upea Honey Gold, jossa on kaunis hunajakultainen väri ja se yhdistyy täydellisesti muihin vuoden 2023 -väreihin! Näissä FunCakesin sokerimassoissa on myös herkullinen vaniljan maku.

Vaivaa hyvin ennen käyttöä ja kauli ohuella kerroksella tomusokeria. Voit valmistaa myös sokerimassasta erilaisia hahmoja.. Halkaisijaltaan 20 cm pyöreän kakun kuorruttamiseen tarvitset noin 500 g sokerimassaa.

Herkullisen vaniljanmakuinen FunCakes-sokerimassa on erittäin joustava, sileä ja helppokäyttöinen hienon rakenteensa ansiosta. Sokerimassa on pehmeää, taipuisaa ja kovettuu kokonaan käsittelyn jälkeen.

Sisältö: 250 grammaa.
Varastointi: Säilytä kuivassa, pimeässä paikassa, 15°C - 20°C.
Valmistus: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan seuraavaa menetelmää: Anna sokerimassan lämmetä huoneenlämpöiseksi. Vaivaa massa hyvin, kunnes se on sileää ja joustavaa. Sivele työpinta tomusokerilla ja kauli massa kaulimella tasaiseksi (2-3 mm paksuiseksi). Käännä massaa kaulitessa jotta se ei jää kiinni. Mikäli reunat repeilevät kaulitessa, vaivaa massa käsissä uudelleen. 

Ainesosat: sokeri (79%), kasvirasva (palmuydin, palmu), glukoosisiirappi, vesi, kosteuttava aine: E422, sakeuttamisaine: E415, E466, emulgointiaine: E471, säilöntäaine: E200, happo: E330, luonnollinen aromi, väri: E102, E105c. E102 voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta.

Saattaa sisältää jäämiä seuraavista: pähkinät.

Tämä tuote on: Kosher-sertifioitu, Halal-sertifioitu, gluteeniton, sopii kasvissyöjille, sopii vegaaneille.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.