FC Chocolate Melts Maitosuklaa 350g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 7,90 790
Määrä: kpl
Käytä helposti sulavaa suklaata tehdessäsi suklaakoristeita, kuorrutteita tai valumia kakkuille ja cupcakeille. Tai upota tuoreita mansikoita mansikoita sulatettuun suklaaseen! Suklaanapit voidaan sulattaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Sulatettavat suklaanapit on valmistettu aidosta belgialaisesta suklaasta. 

Kun haluat käyttää tuotetta maun lisäämiseen esim. mousseen tai bavaroisiin, sulata tuote mikroaaltouunissa noudattamalla pakkauksessa olevia ohjeita. Eri lämpötilojen vuoksi suklaanapit voivat sulaa kuljetuksen aikana. Niitä voidaan edelleen käyttää huoletta, mutta ne eivät välttämättä ole alkuperäisessä kiekkojen muodossa.

Sisältö: 350 grammaa
Varastointi: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, 8-20 ° C.

Käyttö: Kaada napit mikroaaltouuniin sopivaan kulhoon. Sulata maksimiteholla (± 800 W) mikroaaltouunissa. Jotta lämpötila jakautuu tasaisesti, poista suklaa mikrosta 15/20 sekunnin välein ja sekoita hyvin. Lopeta lämmitys, kun suklaa on lähes kokonaan sulanut (pieniä paloja suklaata näkyy edelleen). Jatka sekoittamista, kunnes suklaa on liuennut. Varmista, että suklaaseen ei pääse vettä!

Ainesosat: sokeri, kaakaovoi (24%), täysmaitojauhe, kaakaomassa (11%), emulgointiaine: E322 (soija), luonnollinen vanilja -aromi.

Katso allergeeneista lihavoidut ainesosat.

Saattaa sisältää jäämiä: pähkinöitä.

Tämä tuote on Halal -sertifioitu.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.