Deco Melts natural white 250g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 5,90 590
Määrä: kpl
FunCakes Deco Meltsit tarjoaa sinulle monia erilaisia vaihtoehtoja leivonnaisten koristeluun!  Sulata ja kaada Deco Melts haluamaasi muotoon erilaisten muottien avulla. Deco Meltseillä koristelu on yhtä suosittua kokeneiden kotileipureiden kuin heidän lastensa keskuudessa. Voit tehdä valumakoristeita ja kuppikakkukoristeita, mutta voit käyttää sitä myös tikkareiden ja makeisten valmistukseen. Mikäli sula melts hieman kovettuvat, ei hätää, voit sulata ne uudelleen!  Valkoisiin Deco Meltsiin voit käytää öljypohjaista väriainetta, mikäli haluat sellaisen värin jota ei valmiina löydy. Deco Melts nappeja ei ole valmistettu aidosta suklaasta, mutta maistuu monen suussa taatusti kermaiselle valkosuklaalle!

Eri lämpötiloista johtuen Deco Melts napit saattavat sulaa kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Niitä voidaan edelleen huoletta käyttää, mutta ne eivät välttämättä säilytä alkuperäistä muotoaan. 

Sisältö: 250 grammaa.
Valmistus: Sulata mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Mikroaaltouuni: Sulata max. 500W teholla ja sekoita hyvin 15-20 sekunnin välein. Lopeta lämmitys, kun napit ovat lähes kokonaan sulaneet (pieniä nappeja näkyy edelleen). Jatka sekoittamista, kunnes massa  on tasaisia ​​ja napit täysin sulaneet ja käytä haluamallasi tavalla. Koveta jääkaapissa (10-15 min).
Vinkki! Juoksevamman sulan saamiseksi lisää muutama tippa kasviöljyä.

Nämä Deco Meltsit eivät sisällä E171:tä ja ovat siksi vähemmän valkoisia kuin Extreme White Deco Meltsit. Tulossa olevan E171-kiellon vuoksi Euroopassa, Fun Cakes on lopettanut Extreme White Deco Meltsien valmistuksen. Natural White on siksi valikoimamme valkoisimpia Deco Meltsejä. 

Ainesosat: sokeri, kovetettu kasvirasva (palmuydin), maitojauhe (rasvaton), emulgointiaine: E492, E472c, aromi.

Allergeenit, katso ainesosat lihavoituna.
Saattaa sisältää jäämiä seuraavista: pähkinöistä.
Tämä tuote on: Halal-sertifioitu.
Varastointi: Säilytä kuivassa, pimeässä paikassa, 16°C-22°C.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.