Uusi
  • shampanjapullo foliopallo alustalla

Shampanjapullo 152cm ilmatäytteinen erikoisfoliopallo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 24,90
Määrä: kpl

Etsitkö juhlatilaan upeita näyttäviä somisteita ilman isompia askerteluja ja näpertelyjä. Tämä näyttävä ilmalla täytettävä shampanjapullo foliopallo on tdella helppo ja näyttävä somiste ja sen hintakin on edullinen. Pallon korkeus huikeat 152cm ja leveys 60cm. Pallossa on automaattiventtiili, joten pallo voidaan myös tarvittaessa pillin avulla tyhjentää ja täyttää uudelleen.

Käyttöohje:

Täytä pallo mukana tulevalla pillillä tai ilmapallopumpulla.Pallo on ilmalla täytettävä, heliumia ei tarvita. Tämä tuote ei sovellu helium-ilmapallokaasulla täytettäväksi, eikä siis leiju.

Jos käytät polkupyörän pumppua tai sähköpumppua, varmista että pallo ei täyty liikaa. Vaarana on pallon repeäminen tai lyhyempi kesto hyvänä.

Täytettyäsi pallon, sido mukana tuleva kuminauha pallon pohjassa oleviin kaksiin kiinnikkeisiin siten, että nauhaa jää kiinnikkeistä yli hieman alle 8 cm per kiinnike. Venytä kuminauha täytetyn pohjaosan ympäri. Kuminauhan tulee sijaita pohjan täytettyjen säiliöiden leveämmässä välissä.

Huom! Pallo saattaa vaatia täytön jälkeen pientä asettelua, jotta sen saa suoraksi paikalleen. Tarvittaessa lisäpainona voi käyttää esim. täyttä limu- tai säilyketölkkiä, joka asetetaa pallon pohjaosan leveään väliin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.